Retropartyzánok a hatvani Népkertben 2022. június 10-12.

2022-ben újra Retropartyzánok, a hatvani Népkertben. 2022. június 10-12. között minden érdeklődőt szeretettel várunk.

Idén VIII. alkalommal kerül megrendezésre a Retropartyzánok járműkiállítás, ahol több száz jármű bemutatásával idézzük meg a 70-es, 80-as és immár a 90-es évek magyarországi járműpalettájának legjelesebb példányait (természetesen nem csak Zsigulikat).

A Retropartyzánok egyik fontos célja a kordonok nélküli virtuális időutazás, ahol mindenki testközelből is megtekintheti, sőt a tesztvezetés során ki is próbálhatja a kor klasszikus járműveit.

Az idei esemény fókuszában az 50 éves Ezerötös Lada lesz, de sok más érdekes jármű mellett egy külön standot szentelünk a rendszerváltás idején létezett ikonikus utcai sportautóknak is. A totalcar.hu-val létrejött együttműködésünknek köszönhetően egy mini „tulaj a pályán” ügyességi versennyel is készülünk.

A rendezvény megszervezését Hatvan városa és a Nemzeti Együttműködési Alap támogatja, melynek köszönhetően számos gyerekprogrammal és esti koncertekkel is gazdagodik az esemény.

A Retropartyzánok idén is ingyenes lesz, tehát belépőt nem szedünk. De minden támogatást szívesen elfogadunk akár a helyszínen is.

Az 1995 előtt gyártott veterán és hobbi autóval érkező látogatók számára biztosítjuk a veteránparkoló használatát a rendezvény területén.
További információkért kövessétek a Veterán Zsiguli Egyesület és a Retropartyzánok facebook oldalát.

Dr. Meleg Norbert

Leave Comment