2012 – tagdíjak

Nagyon köszönjük minden kedves régi és új tagunknak, hogy befizettétek az ezévi tagdíjakat. Céljaink elérésében, rendezvényeink megvalósulásában nagyban segítitek ezzel az Egyesületet!

Külön köszönetem azoknak – és ezt az Egyesület vezetősége nevében is mondhatom, akik a MAVAMSZ tagság meghosszabbítását, folytatását is nálunk rendezték.

Egyúttal kérem azokat, akik tagságukat továbbra is folytatni szeretnék, viszont az idei tagdíjat még nem fizették be, hogy lehetőségeikhez mérten mielőbb rendezzék elmaradásukat, vagy jelezzék, hogy mikor, szeretnék ezt megtenni.

Akik eddig nem fizettek be, azok névjegye és autója egyelőre lekerült, vagy le fog kerülni az oldalról, természetesen a tagsági díj rendezése esetén újból felkerülnek!

Nagy segítség lenne az Egyesület fejlődése szempontjából azok visszajelzése is, akik ebben az évben nem kívánnak tagok lenni. Megköszönnénk, ha megírnák az okát, hogy miért döntöttek így!

Mindenkinek Zsigulis élményekben gazdag évet kívánok, és mielőbbi találkozást valamelyik eseményen, rendezvényen!

Ne feledjétek, július 6-8-án egyesületi találkozót rendezünk Balatonakaliban, ahova mindenkit szeretettel várunk, jelenlegi és leendő tagjainkat egyaránt!!! Kérjük olvassátok el az ezzel kapcsolatos Fórum témát, és regisztráljatok!

This entry was posted in 2012. I. negyedév, Hírek and tagged , . Bookmark the permalink.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!