Meghívó: Jéna keleti járművek találkozója

A tavaly szeptember 16-18-án Pécsett megrendezésre került XVII. Nemzetközi Veterán Találkozón a fenti képen látható Wartburg tulajdonosa azt a nagyszerű felajánlást tette, hogy a 2012-es németországi találkozójukon 5 keleti járművet látnának vendégül. A felajánlás szerint a vendégeknek csak az utazás költségét kell állniuk, az ott tartózkodás minden költségét a szervezők biztosítják. Autónként több személy is mehet, az ő ellátásukat is vállalják.

A pécsi Mecsek Oldtimer Egyesületen keresztül történik ennek szervezése. Jelenleg 2 autó jelezte, hogy menne a találkozóra, tehát még 3 autó jelentkezhet! Valamint szeretnének kérni még 2-3 autót tartaléknak, az esetleges visszalépésekre gondolva.

Helyszín: Jéna (volt NDK), 1100 km Pécsről

Időpont: 2012. 07. 27-28-29.

Jelentkezés: 2012. 01. 13. estig  előzetesen a jármű és a nevezők adataival (pontosítás később) az acs.sandor@upcmail.hu, és a vukmann.attila@veteranzsiguli.hu címeken. Kérlek mindkét címre küldjétek el!

This entry was posted in 2012. I. negyedév, Hírek and tagged , . Bookmark the permalink.

9 Responses to Meghívó: Jéna keleti járművek találkozója

  1. Patus Zsolt says:

    Nem vagyok nagy lexikális tudással rendelkező veterános, de szerintem a gépkocsi pontos gyártmányában valami kicsi tévedés lehet, mert a Wartburgban készült sárga, de a külcsín eltért.

  2. Patus Zsolt says:

    Köszi a figyelmeztetést Tibi. Benéztem, de nagyon! Nálam a képen a kilincs nem nagyon látszik, de a villogóbúra egyértelmű. Mentségemre a szín ok.

  3. Jozeph says:

    Szervusztok!
    Írásban én is beadtam a jelentkezésem…
    Ahogy értesültem, akkor a megszokott csipet-csapat.
    Naptárba beírva – már csak pénzt kell rajzolni.

  4. Bögöly says:

    Józsikám,ha sikerül rajzolni pénzt ,akkor nem nagy plussz ráfordítás nekem is rajzolni!!!!!Csak szólj,hogy mennyit költhetek!!!

  5. P.Attila says:

    Sziasztok!

    Beadtam én is a jelentkezést , mi is mennénk!

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!