2. Szovjet Jármű Találkozó, Túra és verseny – Szolnok, 2011.08.05-07.

Ifj. Kánya Zolitól, (Kánya elvtárstól) megkaptuk az idei találkozó programját és felhívását, amit alább közlünk. Amint tudjátok az egyesület közgyűlést is itt tervezzük megtartani, gyertek minél többen!

Idén, 2011. augusztus 5–7-között rendezzük meg a 2. Szovjet Jármű Találkozó és Túrát, veterán, oldtimer és nosztalgia járművek részére.Az időben érkezők egy kihelyezett mobil vizsgáló állomáson mérhetik fel járművük műszaki állapotát. Sokatok kérésére szombaton most már bizonyosan megnézzük belülről is a duzzasztót és megnézünk egy zsilipelést is. Gondolunk a családokra is, hogy a kicsik se maradjanak ki,a gyerekeknek esti mese: szovjet rajzfilm vetítés. A tavalyi nagy sikerű ’Balalajka est’ után ismét egy meglepetéssel készülünk. Az esemény zárónapján, vasárnap pedig egy érdekes “tájékozódási verseny” részesei lehettek!
A tavalyi rendezvény alapján számíthatunk arra, hogy a szovjet járműipar szinte minden szeglete tiszteletét teszi – motorok, személyautók, katonai járművek, teherautók és munkagépek. Ez eddigi jelentkezők közül érdekességként megemlítve, korabeli rendőrautók, KRAZ túlméretes katonai teherautók is részt vesznek és a szovjet téma jegyében egy nagy vörös meglepetéssel is készülünk.
Várunk mindenkit, aki nem egy fesztivál jellegű találkozóra vágyik, mint inkább egy kötetlen, baráti jellegű, túrában bővelkedő eseményre, ahol szeretné barátokkal, a családdal jól érezni magát egy hétvégére. Aki szeretne új ismeretségeket kötni és a tavalyi ismerősökkel ismét találkozni, annak szinte kötelező a részvétel 2011-ben is. :-)
Itt találjátok az esemény Beharangozóját.
Lehetőleg minél hamarabb jelezzetek vissza, hogy Zoli tudjon számolni, szervezni, foglalni, intézkedni, mert a mozgalomnak erre van szüksége. :)
A találkozóval kapcsolatos kérdésekkel fordulhattok közvetlenül Zolihoz emailben, vagy feltehetitek a kérdéseiteket a fórumunkon is.
This entry was posted in 2011. II.negyedév, Hírek and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!