Jövő hétvégén Retropartyzánok!!!

Már kevesebb mint egy hét, és április 26-án pénteken 16 órakor indul a Retropartyzánok veterán jármű klubtalálkozó, és kiállítás.

Közel 70 autó, és 10-15 motor lesz kiállítva a csarnokon belül, és remélhetőleg rengeteg a csarnok melletti külső veterán parkolókban.  A kiállítók között tudhatjuk a Veterán Autó és Motor, valamit a Rozsdakupac újságokat.

A pontos helyszín:

Csepel Művek Budapest, Színesfém utca és az Alumínium-Hengermű utca sarok

A rendezvény programja:

Április 26., péntek
11 órától érkezés, a kiállítás berendezése, ismerkedés,  járműmustra
11-15 óra Klubjárművek fényképezése
16 órától rendezvénynyitás
20 óra csarnokzárás

Április 27., szombat
8 - 9 gyülekező
9 óra: Kiállítás nyitás
- Kiállítás, egyesületek bemutatói
- Fotózás és videó készítése a csarnokban
- Fotózás egyéni kiállítóknak (előregisztráció szükséges!)
- Riportok, bemutatók a sajtónak
- A járművek megtekintése  az érdeklődők számára

19 órától vacsora, beszélgetés… 21.30-ig.
Sötétedés után fényfestés fotózással a csarnokban.

9.15-kor Fakultatív program: indulás Törökbálintra a Premier Outletbe

Április 28., vasárnap
9 órától gyülekező
9.30 -13 óra

- Kiállítás, egyesületek bemutatói
- Zártkörű alkatrész csere-bere  a rendezvényen kiállítók számára
- Klubok egymás közötti vegyes fotózása

13 órakor kiállítás zárás a csarnokban
13 órától Klubok fotózása igény szerint (előjelentkezés alapján)

A rendezvény alatt büfé szolgáltatás lesz, sőt péntek és szombat estére 650-800 Ft körüli áron Gulyásleves, illetve Csirkepaprikás is fogyasztható. Kérünk mindenkit, hogy aki szeretne a helyszínen vacsorázni az jelezze a retropartyzanok@veteranzsiguli.hu email címre annak érdekében, hogy megfelelő mennyiségű étel legyen elkészítve.

A rendezvényről további információk olvashatók a www.retropartyzanok.veteranzsiguli.hu weboldalon, a Retropartyzánok Facebook oldalán. Valamint kérjük tagjainkat olvassák a rendezvénnyel kapcsolatos Fórum témát! Frissített szórólapunk letölthető innen.

Szeretnénk már most köszönetet mondani a kiállításon részt vevő veterán egyesületeknek (Polski 125, Polski 126, Moszkvics, Zaporozsec, Skoda, Volvo, Saab 900, Riga, MZ), és egyéni kiállítóknak (Trabantok, Barkas, Skodák, Csajka…), hogy ilyen lelkesen segítettek a szervezésben. Szeretnénk megköszönni az ingatlan bérbeadójának az In-Management Ingatlan-üzemeltető Kft-nek  rugalmasságát, és segítőkészségét. Valamint köszönjük a Magyar Nosztalgia- és Hobbijármű Regiszternek, és a  Magyarországi Bogarasok Klubjának anyagi támogatásukat, melyet annak ellenére nyújtottak számunka,  hogy  kiállítóként nem tudtak részt venni a rendezvényünkön (ugyanis a szombati napon lesz az általuk szervezett nagyszabású veterán autó találkozó a Premier Outletben). Példamutatónak tartjuk a segítségüket!

Biztosak vagyunk abban, hogy nagyon jó hangulatú, kellemes hétvégét fogunk együtt eltölteni rengeteg gyönyörű autóval, ezért sok szeretettek várunk mindenkit!

This entry was posted in 2013 I. negyedév, Hírek and tagged , , . Bookmark the permalink.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!