Újdonságok a weboldalunkon…

Az elmúlt hónapokban a következő újdonságok, újítások kerültek a honlapunkra:

Típusismertetők

A 2101-es és a 2103-as típusismertető mellett elkészült a 21011/21013 első változata Komlósi Karcsi munkájának köszönhetően, valamint felkerült a 2102-es anyaga is. Mindkettő még folyamatos bővítés alatt áll, de már lehet nézegetni őket. Ha hibát találtok, vagy kiegészítenétek újabb tulajdonsággal, illetve rendelkezésetekre áll a hiányzó képekből valamelyik, akkor küldjétek el a veterazsiguli@veteranzsiguli.hu email címre, vagy a fórumba írjátok be az adott típushoz tartozó témába.

A típusismertető menün belül található az alvázszám/régi rendszám nyilvántartásunk, melyben már egész sok adat található (érdekes mód éppen a legkorábbi, ’71 autókról van a legtöbb információnk, ahol lassan “napi szinten” látjuk a forgalomba helyezett autók adatait). Ide is várjuk az adatokat!

Zsiguli története

Pár hónapja került fel a Meleg Norbi által fordított orosz anyag alapján készült rengeteg szenzációs képpel kiegészített típustörténet. Ezt is bővítettük néhány új képpel, és leírással (pl. mindjárt az elején a szerződéskötés részleteivel). Érdemes újra végignézni, szerintem nagyon látványos, és érdekes anyag.

Érdekességek

Végre sikerült az Érdekességek menüpont tartalmát is átszerkeszteni az új weboldal formátumra. Önmagában ez nem egy nagy újdonság, de annál nagyobb rabszolga munka volt. Az új webszerkesztő programnak köszönhetően sokkal jobban lehetett almenübe csoportosítani a témákat, ezzel talán átláthatóbbá téve a rengeteg anyagot.

Érdemes néha beletekinteni, mert rengeteg anyag van, amivel fokozatosan töltögetni fogjuk. Kiemelném a “Korabeli videok” almenüt, ahol pl. a gyárban készült kis játékfilmet lehet megtekinteni, vagy Magyar Retro című filmet, mely Magyarország 1960-1980 közötti  mindennapjairól készült.

A “Rólunk, autóinkról írták” menüből a Rozsdakupac cikkét emelném ki, amelyben a Vaskovits Zsolt 1600-osáról gyönyörű képek készültek.

Természetesen továbbra is várjuk az érdekes cikkeket, fényképeket, videokat a veteranzsiguli@veteranzsiguli.hu címre!

Képgaléria

A 2012 év őszi rendezvényeivel kapcsolat képeik is felkerültek.

Egyesületi menüpont – Üzleti kapcsolatok

Az Egyesületi menüponton belül létrehoztunk egy új almenüt, melynek a címe “Egyesületi üzleti kapcsolatok“.

Ezen menüpont célja, hogy a Veterán Zsiguli Egyesületen belül kialakult baráti kapcsolatokat próbáljuk meg a napi életben is hasznosítani. Ennek érdekében elindítunk egy folyamatosan bővülő nyilvántartást, melyben szakmánként összegyűjtjük a tagokat, megadjuk tevékenységi területüket, hogy ezzel elősegítsük az egymással történő üzleti kapcsolatok kialakítását. Úgy gondoljuk, hogy ez mindkét fél számára rengeteg előnnyel járhat.
Aki szeretne ezen a listán szerepelni, kérem küldje el a veteranzsiguli@veteranzsiguli.hu email címre, hogy mi a tevékenysége, az ország melyik területén végzi ezt, és milyen elérhetőségen lehet érdeklődni.

This entry was posted in 2012. IV. negyedév, Hírek and tagged , , . Bookmark the permalink.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!