BNV a retró jegyében és veterán autós találkozó a Hungexpón!

Az idei BNV kiállításnak, melyet 2012. október 3-7. között rendeznek meg, a vásár régi reklámplakátjainak történelmi visszatekintésekkel kiegészített tárlata és a rendszerváltás előtti termékek bemutatója szolgáltat hátteret, a családdal, barátokkal közös kellemes visszaemlékezéseknek pedig egy retro bútorokkal berendezett kávéház ad otthont.

Egyesületünket is felkérték, hogy a retró autókiállítás standjára adjunk egy autót, melyre Takács Zoltán ezeröcsijét neveztük.

Emellett a rendezőség október 7-én, vasárnapra veterán, retró autós találkozó lehetőségét ajánlotta fel, melyet a Hungexpó területén belül tartanak, a D pavilon szabad területén, és jó néhány klub részt vesz rajta, képviseljük a zsigulisokat mi is! A találkozóra a II-es kapun tudunk majd behajtani 11 órától. Autónként 2 db belépőjegyet biztosít a rendezőség. A rendezvény 18 óráig tart vasárnap, így az lenne a legjobb, ha addig ott lennének, de természetesen, ha korábban szeretne valaki távozni, azt is meg lehet oldani a II-es kapun.

Ez egy remek alkalom, hogy még egyszer találkozzunk autóval, és esetleg utoljára járassuk meg kedvencünket idén, ha az időjárás rosszabbra fordulna. A csatolt fórumban vagy emailen várjuk a visszajelzéseket ki az aki részt venne a találkozón.

A BNV programjairól bővebben a fenti képre kattintva tájékozódhattok, illetve a facebookon követhetitek nyomon a kiállítással kapcsolatos híreket.

This entry was posted in 2012. III. negyedév, Hírek and tagged , , , . Bookmark the permalink.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!