A 3. Szolnoki Szovjet Járműves találkozó képekben

Úgy gondoltam talán jól jön egy kis visszatekintés a meleg nyári napokra így a hűvös ősz beköszöntével.

Egyesületünk ismét jelentős létszámmal képviseltette magát az immár harmadik alkalommal megrendezett szolnoki Szovjet Járműves Túratalákozón, amely ha lehet még színvonalasabbra sikerült, mint ez előző években. Külön örömünkre szolgál, hogy újabb tagjaink is eljöttek, és az egyesület ismét gazdagodott egy új taggal, ahol szintén családi elkötelezettséget tapasztaltunk.

Idén volt nulladik nap is, a legelszántabbak már csütörtökön este megérkeztek, és ismerkedtek, illetve készültek a pénteki Borisz és Dorisz (gyk: Борис и Дорис) munkacímű krimi forgatására. A film egyik főszerepében a főgonoszt alakító Vajtu “Zsigulitetkós” Zsolti láthatjuk majd, és az egyesület autói is kivették részüket a forgatásból.

A rekkenő hőségben jól fogyott a  sör és a házi pálinka is.

A másnap reggeli ébredés és felsorakozás ennek ellenére a megszokottnál sokkal gyorsabban, rendezettebben ment, bár volt aki nem kívánt a kamerák előtt szerepelni.

A jó hangulatról már kora reggel elkezdett gondoskodni MC Tibibácsi.

Zámbó elvtárs rezignáltan veszi tudomásul az előző este következményeit, és lazul, nem sejtve, hogy nap folyamán még kényszerű közelebbi ismeretséget köt a Volga kuplungjával.

A felvonulás útvonalán házi versenyzőnk szállította Kristófot, akinek csapata, a SzoFiM el fogja készíteni az idei találkozó filmjét is.

A konvoj a kunmadarasi volt szovjet reptérre tartott, hogy megnézzük a volt Szovjet Déli Hadseregcsoport ott lévő légi támaszpontjának maradványait, valamint az ideiglenesen hazánkban állomásozó szovjet tisztek öröklakásait.

Közönségtalálkozó, és hűsölés.

A reptérre való megérkezés után következett az ebéd gulyáságyúból.

A találkozó kétségtelenül egyik fénypontja volt a az AN-2-essel való repülés.

Természetesen a széles, egyenes kifutópálya és a rendelkezésre álló Lada mennyiség végzetes gyúelegyet alkotott, melynek egyenes következménye volt az átható kuplung és gumiszag. Vannak akik nem bírnak magukkal :)

Tibire a hőség furcsán hatott, megvolt a comingout.

A gigantikus hangárok hűse jól jött a hőségben.

A visszatérés után még Bóna Zoli és Józsipapa vezetésével gyors konzílium zajlott Tajtiék ezeröcsije paranormális viselkedése fölött.

Majd leszállt az éj, és eljött az orosz mulatós ideje.

A vasárnapot ügyességi verseny, majd a bevásárlóközpont parkolójában közönségtalálkozó zárta. Sajnos bármennyire erős társsal is indultam , nem tudtunk számottevő eredményt elérni.

A helyi helikopteres erők is képviseltették magukat.

A kiváló szervezésért Kánya elvtársnak a szovjet járműves közönség legjobbjai prezentálták köszönetünket. És még azt mondják a jó nem szokta elnyerni megérdemelt jutalmát!

A találkozó visszatérő témája, az árnyékban hűsölés. SzoFiM and Co.

Hordós és Zámbó elvtársak népeik múlhatatlan barátságáról biztosítják egymást a baráti országok sajtójának kamerái előtt.

A végső elszámolás, díjak és emléklapok kiosztása.

Remélem sokan kedvet kaptok, és már most bevésitek a naptárban jövő év augusztusára ezt a remek programot, és így 2013-ban többen leszünk, mint a Moszkvicsosok. :) )

További képeket a képgalériákban találtok.

This entry was posted in 2012. III. negyedév, Hírek and tagged , , , . Bookmark the permalink.

One Response to A 3. Szolnoki Szovjet Járműves találkozó képekben

  1. vancello says:

    Zámbó elvtárs ígért nekem egy próbát-fotózást pár éve a Volgában, ott dolgoztam a telephelyen. Talán olvassa ezt, azért írom.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!