Új tagok, új autók az Egyesületben, és új veterán minősített autóink

A nyáron újabb tagokkal, és újabb gyönyörű Zsigulikkal bővült egyesületünk:

Balla László 25 éve ladázik, hobbiautója egy szépen megőrzött 1200s, amely a fiatal korára is emlékezteti, hiszen munkája során volt szerencséje sok jó tapasztalatot szerezni a Ladákról. Ahogy a nyári találkozóinkon is tapasztalatuk nem csak ő, de családja, sőt kis házi kedvencük is a rajongótábor része.

Csonka Tamás egy veterán minősített 1981-es 2101-essel csatlakozott.

Kubanek-G Ellák egy felújítás alatt álló 1973-as, igen ritka sötét zöld színű 1200-essel rendelkezik:

Mészáros András egy 1980-as 1500-össel gazdagítja az egyesület 2103-as állományát. Gyönyörűen felújított autóról van szó:

Süle Gáborral egy veterán minősített, és szintén nagyon ritka kávébarna 1979-es 2101-el találkoztunk először az Akali találkozón. Gábor olyan fiatal, hogy még jogosítványa sincs, ennek ellenére Zsigulija már igen:

Tajti László szintén egy igen fiatal úriember, aki képes volt Süle Gáborhoz hasonlóan a szüleit is rávenni, hogy újdonsült hobbijában támogassák. Neki egy 1979-es 1500-öse van, mely felújítás, szépítgetés alatt van:

Somogyi-Tóth Dániel két autóval csatlakozott. Az egyik egy nagyon különleges kombi, ugyanis MALÉV díszítést kapott. Dániel apukája, és Dániel maga is repül, innen az indíttatás.  Az autóval már részt is vett egy fotózáson, és cikk is született belőle.

A fenti kombi, és Dániel másik autója egy 2103-as még nincs fent az oldalon. Dániel még a 2103-ast javítgatja, illetve megfelelő képeket készít róla, és utána fog a két autó együtt felkerülni.

Helmeczi Ottó gyönyörűen felújította az 1971-es 2101-esét, és természetesen a veterán minősítést is megszerezte:

Maros Tamás gyűjteménye egy újabb taggal bővült. Ugyan most nem Zsiguliról adunk hírt, de talán kicsit hasonlít: Egy igen korai 1969. júniusi Polski 125-öt vásárolt Tamás. Rengeteg dolga lesz az autóval, de a kora miatt mindenképpen nagyon különleges autó.

This entry was posted in 2012. III. negyedév, Hírek and tagged , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Új tagok, új autók az Egyesületben, és új veterán minősített autóink

  1. Gősi Tibi says:

    Kedves Malév LADA!
    Gyönyörű vagy! Sokáig élj a Ferihegyi flaszteren.
    További sok sikert kívánok:Gősi Tibi

  2. Vajtu Zsolt says:

    Sziasztok!

    Nagyon örülök neki,hogy ilyen sokan csatlakoztak az egyesületünkhöz és ilyen szép autókkal.Mindenkinek további jó Ladázást és remélem hamarosan találkozunk valahol……

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!