WTCC futam, Hungaroring május 4–6.

Idén újra Magyarországra látogat a WTCC mezőnye, benne két magyar szereplővel, Michelisz Norberttel és Wéber Gáborral! Május 5-6. hétvégén, a Hungaroringen adnak randevút a magyar közönségnek!

Ami a mi szempontunkból kiváltképp érdekes, hogy Magyarországon debütál a Lada Racing megújult csapata, a Lada Granta WTCC típussal. Ezen lehetőséget megragadva vettem fel a kapcsolatot a Hungaroring Sport Zrt-vel, és felvetettem egy Lada múltidézés, típusbemutató lehetőségét, amelyre pozitívan reagáltak, így felmerült a kérdés, hogy hány darab autóval tudnánk a helyszínen megjelenni.

Véleményem szerint Egyesületünkben kevés kivétellel minden típus megtalálható, így típusonként legalább egy autó részvételét tartanám helyesnek.

2101, 21011, 21013, 2102, 2103, 2106, 21061, Niva.
2105, 2104, 2107, Szamarák.
És végül az új típusok: 110, 111, 112, Kalina, Priora, Granta.

Nyilván 20 autónyi hely nem állna rendelkezésünkre, de szerintem inkább több jelentkező legyen, mint kevesebb!!!

Kérném még a héten a jelentkezéseket, mutassuk meg újra magunkat, és ez mostmár nemcsak magyar közönség, de az egész világ szeme rajtunk lenne!!!
És talán a Lada Racing figyelmét is fel tudnánk kelteni, amiből még akármi is lehet!

Kérem, hogy lehetőségetekhez mérten külön figyelemmel és erőbedobással próbáljátok kivenni részeteket az eseményből, itt nem szabad, nem lehet lebőgni az érdektelenséggel!

A kapcsolódó fórumban várjuk a jelentkezéseket.

Bízom Bennetek! Üdvözlettel és köszönettel, Oláh Józsi

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

One Response to WTCC futam, Hungaroring május 4–6.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!