Kötelező biztosítás

A Weblapunk Biztosítás menüpontja alá felkerültek a kötelező biztosításokkal kapcsolatos információk.

Kérlek olvassátok el, és vagy a webes konfigurálón keresztül, vagy a megadott munkatársakon keresztül kérjetek ajánlatot, és kössetek biztosítást!

Szeretném felhíni a figyelmeteket, hogy a veterán/hobbi autók mellett természetesen lehetőség van a napi használatos autók biztosításának ügyintézésére, sőt egyéb biztosítások (lakás, utazás, stb.) megkötésére is.

Minden biztosítás után, amely az egyesület honlapjáról lett elindítva, illetve amelyeknél említésre kerül az ügyintézőnek, hogy a Veterán Zsiguli Egyesülethez kérik könyvelni az értékesítést, támogatást kapunk.  Természetesen a napi használatos autók biztosítása után jelentősen magasabb támogatást kapunk, ezért mindenkit arra ösztönzünk, hogy itt kösse meg azokat is.

Gémesi Ferenc, az Amero Kft. ügyvezetője kéri, hogy bátran hívjátok őket akár telefonon is, mindenben állnak a rendelkezésünkre. Segítenek kiválasztani a legmegfelelőbb biztosítót, és természetesen intéznek mindent az új biztosítási szerződéssel, illetve a régi lemondásával kapcsolatban. Elérhetőségeik a Biztosítás menüponton belül fel van tüntetve.

This entry was posted in 2011. IV. negyedév, Hírek and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!