Találkozók, kiállítások, bemutatók

A következő találkozók, kiállítások képeit tettem fel a Képgalériába (az albumok Vajtu Zsolt, Baranyi Lajos és az általam készített képekből készültek):

IX. KGST Party Nyiregyháza

X. Országos Lada találkozó Gárdony

Börgöndi Repülőnap

I. Bakony túra

XVII. Nemzetközi Veterán Találkozó Pécs

Annek érdekében, hogy a rendezvényekről több információt kapjunk, a rendezvény hangulatát jobban átérezzük megkértem Hajdók Tibort, Meleg Norbit és Oláh Józsit, hogy ha van kedvük, akkor készítsenek egy kis összefoglalót élményeikről. Amint elkészülnek ezeket is közzé tesszük. Egyben kérek mindenkit, hogy nyugodtan írjátok meg élményeiteket (pl. Fórizs Zoli a Bakony túráról), mi pedig közzé tesszük. Valamint küldjetek nekem képeket, amit szeretnétek elhelyezni az adott esemény albumában (a képek ékezetes karaktereket ne tartalmazzanak, és ha lehetséges 1024-es felbontásúak legyenek)! Igény esetén FTP felületet is tudok biztosítani a képek egyszerűbb feltöltése érdekében!

Még egy hír: az Oldtimer & Youngtimer szerkesztősége megkeresett, hogy szeretnének egy 2109-est fényképezésre.  A Komlósi Karcsi, és a Molnár Csaba autója jöhettek szóba, de mivel mindenképpen 2109-esre volt szükségük, ezért a Molnár Csabát választották. Így tehát hamarosan újabb egyesületi tagunk kerül az újságba!

This entry was posted in 2011. IV. negyedév and tagged , , . Bookmark the permalink.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!