Segtsünk a Polskisoknak!

A Polski Fiat Klub a alábbi kéréssel fordult hozzánk:

Kedves Zsigulis, Ladás Barátaink!
Augusztus 7-ig segíthettek nekünk.

A Startlap pályázatot hirdetett, ahol a Polski Fiat Klub programja az első körben továbbjutott.
A második körben az internetes szavazatszámok döntenek! Ezért kérünk, segíts bennünket, és szavazz a programunkra. A nyereményből veterán autók felújítását finanszíroznánk, elsősorban egy polski fiat rendőrautó megépítését.
A tét 1 millió forint, ami Neked most csak egy kattintásba kerül.

Érvényesen szavazni a http://www.megujulas.startlap.hu oldalon lehet, és csak akkor érvényes a szavazat, ha mindhárom kategóriában leadtad szavazatodat valamelyik pályázóra. (Oktatás, Közösség, Környezetvédelem)
Az érvényes szavazás után a rendszer bekéri az email címet. Email címedre értesítést küldenek. Az emailben történő visszajelzés után lesz csak a szavazat érvényes!! Ha ez nem történik meg, a szavazat érvénytelen, valamelyik kategóriában nem történt szavazás.
Egy email címről csak egyszer lehet szavazni, de ha több email címed is van, akkor több szavazatot adhatsz le. Figyelem! A gmail.com címre érkező visszaigazolás a spam-be kerül, itt keressétek. A hiba kijavításán dolgoznak.
Közösség kategóriában ki kell keresni a Polski Fiat 125p Klub nevét, (Abc rendben van a lista) és az „erre szavazok” gombot megnyomni.

Innen indítsd a szavazást!: http://megujulas.startlap.hu/

Köszönjük!!!!!!!!!

This entry was posted in 2011. III. negyedév, Hírek and tagged , , . Bookmark the permalink.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!