Egyesületi ügyek, döntések, ügymenet

Több korábbi levelemben már jeleztem, hogy van a Fórumon belül egy “Veterán Zsiguli Egyesület” nevű fórumtéma, ami kimondottan az egyesületi ügyekkel hivatott foglalkozni.

A fórumon belül minden ügynek külön témát nyitunk. Itt szerveztük pl. az OT Expót is, itt igyekszünk minden olyan tájékoztatást elhelyezni, amelyek az egyesület belső információi közé sorolandók. De például most is van egy nagyon aktuális téma, amihez minden tagnak hozzá kellene szólnia: az egyesületi ügyekben történő döntés mechanizmusa. Rövid előéletünk során már többször adódott konfliktus bizonyos döntésekből, ami nem lett elég széles körben megtárgyalva. Úgy gondoljuk, hogy a fórum kiválóan alkalmas arra, hogy mindenki kifejtse véleményét egy előre meghatározott időpontig, majd a vélemények összesítése után döntés születhesse, ami viszont a későbbiek során nem támadható, legfeljebb a hibákból levonhatók a megfelelő tanulságok…

A “Veterán Zsiguli Egyesület” fórumtéma csak az Egyesületi tagok számára lehet elérhető, de ezt a programban engedélyezni kell. Ezért kérek minden egyesületi tagot (aki még nem látja ezt a témát), hogy  írja meg nekem (vukmann.attila@veteranzsiguli.hu) emailben a fórumos felhasználó nevét. Amikor én visszajeleztem, hogy engedélyezve van az adott felhasználó névre a hozzáférés, akkor  a legelső témaként látszania kell a fórum főoldalán.

Várom az emaileket, regisztráljatok, és fejtsétek ki a véleményeteket, segítsétek az Egyesület munkáját!

This entry was posted in 2011. III. negyedév, Hírek and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!