Május 1. Közlekedési Múzeum – élménybeszámoló

A rossz idő ellenére néhány lelkes tagunk (Baranyi Lajos, Oláh József, Németh Szabolcs)  képviselte egyesületünket a találkozón! Nagyon köszönöm az Egyesület nevében!

Lajos néhány mondatban az alábbiak szerint foglalta össze az eseményeket:

“2011. május 1-én a Közlekedési Múzeum mögött ad-hoc jelleggel tartották a nem hivatalos résztvételű öreg autók, illetve a keleti blokkból adaptált járművek találkozóját az anyák napjával, a majálissal és a városligeti sokadalommal egybekötve.

A vasárnap reggel 7 órai megérkezésünk ígéretesnek bizonyult, egy-két felhőtől eltekintve napsütésre ébredt a park. Folyamatosan érkeztek a járművek és 9 órára teljesen benépesült a nem kicsi parkoló. A jó időnek köszönhetően megjelentek a kíváncsiskodók, illetve a látogatók. A magam részéről én úgy érzem, egy igazi majálisnak indult. Sajnos a későbbiek folyamán 11 óra magasságában gomolyfelhők jelentek meg az égbolton, és elkezdett szemerkélni az eső. Ez még kezdetben nem okozott oly nagy problémát és a látogatók sem riadtak el ettől a jelenségtől. Az idő előrehaladtával kezdett ritkulni az emberáradat, természetesen menet közben a látogatók információkat kértek, fotózásokkal illetve baráti beszélgetésekkel folytatódott a népes kavalkád. Szerencsére aki nem riadt vissza, az látványban és színvonalban nem csalódott. Igazából, ha teljes mellszélességgel tudtuk volna képviselni a klubunkkal e népes tábort, a közönség láthatta volna, mily nagy és színes autókat felvonultató egyesület vagyunk. De ami késik, nem múlik, szerencsére egy páran annak ellenére, hogy ez nem volt leszervezve (nem a mi hibánkból), részt vettünk, és hozzájárultunk azokkal az anyagokkal és füzetecskékkel, amelyet az OT Expón is propaganda anyagként terítettünk. Ha lett volna több anyagunk, szinte töménytelen mennyiségben ki tudtuk volna elégíteni az érdeklődőket. Szinte kapkodták a jól átgondolt és megfogalmazott, tartalmas kis füzeteket. Erre szokták azt mondani: ha mi szerveztük volna, emeltük volna a látványt. De azért nem keseredünk el, előre nézünk, további jó pihenést Nektek!”

Megvárom még a Józsi képeit, és azokkal együtt felteszem az összeset a “Galériába” a napokban.

This entry was posted in 2011. III. negyedév, Hírek and tagged , , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Május 1. Közlekedési Múzeum – élménybeszámoló

  1. Bögöly says:

    Sajnálom,hogy nem sikerült a hétvégén csatlakozni a lelkes társainkhoz.
    Legjobban azért az bánt a legjobban,hogy Lajos mondása szerint akinek ,fontos az ott volt!!!Köszönjük nektek fiúk!üdv:TB.

  2. Lajos says:

    Hello Bögöly!

    Aranyos vagy, hogy megtiszteltél azzal, hogy nézed a honlapunkat, de az én számból ilyen mondást sehol semmilyen körülmények között nem hallhattál. Különben is, mint tudhatod, le volt fújva az egész összejövetel. Én csupán más ügyben vettem részt itt a parkban, és úgy gondoltam, ha már kint vagyok, segítem a klubbunk megismerését. A Józsi illetve a Szabolcs sem tudhatta, hogy mi ott fogunk véletlenül találkozni. Hála istennek ez így alakult. És tettük a dolgunkat. Tehát a mi résztvételünk másokkal szemben sem előnyt, sem hátrányt nem jelentett, tehát ne érezze magát senki negatívan úgy, hogy nemm tudott résztvenni ezen a hétvégi majálison. A későbbiek folyamán barátilag megkérlek, csak olyat állíts amit be is tudsz bizonyítani. Én nem haragszom, szívélyes üdvözlettel csak neked: Lajos

  3. Jozeph says:

    Így igaz, itt véletlenül sincs semmilyen előnyszerzés, vagy jópont gyűjtés. Nekünk megvolt a lehetőségünk, hogy odamenjünk, és ha már ott voltunk, akkor megtettük, amit tudtunk az Egyesület érdekei és szempontjai szerint. Én úgy érzem, az eső ellenére jó hangulatban, sokat nevetve, picit dideregve de a szívünkben melegséggel fogadtunk minden érdeklődőt, beszélgettünk a minket megszólítókkal, meséltük a járművek egyéni ill. egyetemleges történetét. Szerencsére volt nálunk szóróanyag, így sokaknak tudtunk színvonalas, minőségi megjelenésű információs anyagot adni, mind az Egyesületről, mind a járművekről. Örömmel ismertem fel arcokat, embereket a tavalyi találkozóról, illetve az OT Expóról.
    És ezekből a beszélgetésekből szövődnek barátságok, segítségek, támogatások – legfeljebb ennyi az az előny, amellyel számolhatunk. A lehetőség mindenkinek nyitott, örömmel és kíváncsisággal várjuk azon Zsiguli és Lada tulajdonosok jelentkezését és részvételét, akik kellő elhivatottságot éreznek az iránt, hogy egy Egyesületet képviseljenek puszta megjelenésükkel, és az autójuk iránti odaadásukkal!

    Az időjárás ne tántorítson el senkit, az ottlétünkben nem gátolt meg, legfeljebb odajutásunkat nehezítette… De a nap végén a slag, a szivacs és a megfelelő autósampon kiváló megoldást jelent mindenre! A végén már csak egy minőségi szarvasbőr, vagy mikroszálas kendő és újra előtérbe kerül a karcmentes, ragyogó fényezés!!!

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!