A május 1-i találkozó lefújva az időjárás miatt

A várható időjárás miatt úgy döntöttünk, hogy a holnapi Közlekedés Múzeum előtti találkozóra testületileg nem megyünk el, fölösleges lenne egy esetleges zivataros napra vidékről fölhívni a tagságot. Ha mégis szép idő lenne, budapesti tagjaink kinézhetnek, de jelenleg is nagyon borús vagy esik az ország sok részén, és az előrejelzések szerint nem javulás várható.

Így sajnos nem tudjuk megünnepelni a Veterán Zsiguli Egyesület alapító okirat aláírásának 1 éves évfordulóját sem. Azért Boldog Születésnapot magunknak!

Valamint így nem tudjuk megtartani a közgyűlést sem. A visszajelzések alapján nagyon kevesen lettünk volna hozzá egyébként is, de ezt nem lehet sokáig halogatni, évi egy közgyűlés kötelező. Véleményem szerint egy kiállítás, rendezvény alatt kellene megtartanunk, talán így több tag tud részt venni. Két olyan rendezvény látok most biztosnak, amin egyesületileg részt kellene vennünk idén. Az egyik lenne a Polski Klubbal közösen megtartandó, Fórizs Zoltán által kezdeményezett június 24-26-ra tervezett találkozó (ez a rendezvény még nem teljesen fix!). A másik a Szolnokon megrendezendő Alföldi Veterán Találkozó ifj. Kánya Zoltán rendezésében, ami augusztus 5-7-án lesz.  Megnyitottam egy Fórum témát a siófoki találkozóra, és egyet a szolnoki találkozóra. Kérlek tegyétek meg az előzetes regisztrációtokat, és segítsetek a szervezésben ötletekkel!

This entry was posted in 2011. II.negyedév, Hírek and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

4 Responses to A május 1-i találkozó lefújva az időjárás miatt

  1. Jozeph says:

    Le vagytok tojva… Lusta bagázs… Most mondhatnám, hogy bezzeg én tavaly Szentlőrincen… De nem mondom.
    Az egész mai napom ráment a takarításra, kocsimosásra, és reggel kezdem elölről.
    Azért jó lenne, ha valaki jönne reggel 6-ra, mert én ott leszek, de ha más nem, akkor csak 8 utánra nézek vissza.

  2. Sziasztok!
    Pócsi Attila vagyok nyíregyházáról, a KGST PARTY egyik szervezője. Helyszínnek és időpontnak fel tudjuk ajánlani a 9. találkozónkat nyíregyházán aug 19-20-21-között. Mindentől függetlenül mindenkit szeretettel várunk! Attila

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!