Az oldal újdonságainak megosztása a népszerű közösségi oldalakon

Egy új funkciót adtunk az oldalon a blog motor alatt futó menüpontokhoz, mint a Hírek, a Retromúzeum, a Modellbemutatók, stb.

Az új funkció minden egyes blogbejegyzés végén található, és arra jó, hogy a népszerű (és kevésbé népszerű) közösségi oldalakon megoszthassátok az itt olvasottakat, illetve hogy könnyen tudjátok emailben elküldeni a bejegyzés hivatkozását. Külön kiemeltem az iwiw, a twitter és a facebook “Tetszik” gombját.

Ha valaki pl. facebook tetszik gombjára kattint, (“lájkolja” – brrrrr) a bejegyzést, akkor ez megjelenik a saját üzenőfalán, ahol az ismerősei ezt látják.

Ha a Share/Save gombra kattintotok, felugrik egy kis menü (ami az aljára kattintva tovább bővíthető), ahol megtalálhatók a közösségi oldalak ikonjai, és ha azokon fönn vagytok, egy kattintással publikálhatjátok is a bejegyzést az adott oldalon, ezzel még több olvasót vonzva ide.

Ha a felugró menü email fülére kattintotok, akkor vagy a legnépszerűbb webmail szolgáltatásokon keresztül tudjátok egy kattintással továbbküldeni a bejegyzés linkjét (piros nyíl), vagy ha saját email kliens használtok (Outlook, Thunderbird, stb) akkro a fekete nyíl által jelzett mezőre kattintva az a saját gépeteken beállított email kliens fog bejönni (fekete nyíl). Haladó felhasználók az “Anyemail” gombra kattintva egy virtuális webes email kliensen keresztül bármilyen email címről bármilyen email címre küldhetik a linket.

This entry was posted in 2011. II.negyedév, Hírek and tagged , , , . Bookmark the permalink.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!