Egyesületünk Ladái az Autómániában

Az RTL Klub mai Autómánia című műsorában a Ladákról volt szó, a forgatáshoz egyesületünk tagjai járultak hozzá, sajnos így is becsúszott pár hiba, de ezzel együtt is remek kis összefoglaló. 3 nap után valószínűleg csak regisztráció után nézhető a videó, és ha valaki le tudná menteni, annak a segítségét megköszönnénk. sajnos a videót beágyazni sem tudom, úgyhogy itt a link, ahol nézhető.

This entry was posted in 2011. II.negyedév, Hírek, Zsiguli története and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

6 Responses to Egyesületünk Ladái az Autómániában

  1. VukmannA says:

    Én felvettem DVD íróval, tehát szerkesztés után fel tudom majd tenni az oldalra. De ha ennyire le van védve, akkor vajon feltehetjük?
    Egyébként úgy emlékszem a teljes anyagot ígérték nekünk. Meg kellene kérdezni, hogy ezt tényleg oda adják-e, és hogy feltehetjük-e!

      • Lajos says:

        Nem kell erőltetni az anyag kérését. Ők korrektek, ha megígérték, fogják prezentálni az anyagot.

        Ui: Mik voltak a hibák az anyagban? Írd meg a te észrevételedet. Nem mi szerkesztettük az anyagot.

        • randomizer says:

          Lajos, tudom, hogy nem mi szerkesztettük. A legkomolyabb hiba, hogy összemossák a 2101 változásait a 21011 jellemzőivel, és emiatt rosszul is datálják. A legjobb, hogy alákeverték a Marcit, hogy megerősítse, amit sose erősített volna meg.
          “1970 augusztusában már sorozatban készültek a Zsigulik tízezrei” Ehhez képest szeptember 9-én indult a sor, és jó ha összesen 10 ezer Zsiguli készült 1970-ben…
          Mondjuk Marci is pontatlan volt, azt mondja már a kezdetektől volt 1600-os motor, ezt úgy lehet érteni 1970-től, miközben ugye az 2106-os motor 1975-ben készült el. A 2107-est 1980-ra teszi.

          • Lajos says:

            A 2101 és a 21011 közötti különbséget ők gondolták így. Az 1970-ben gyártott Zsigulik közül az izraeli haverom gyűjteményében van egy 8600-as alvázszámú darab, amelyet ő jó pár évvel ezelőtt aukciós árverésen vásárolta. A tulajdonos kanadai volt. A 2107-es megjelenését valóban nem 80-ra tesszük, hanem egy későbbi időpontra. Egyenlőre csak ennyit.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!