Tagjaink az RTL Klub forgatásán autóikkal

A mai napon Baranyi Lajos és Patus Zsolt autóikkal az eső ellenére részt vettek az RTL Klub április 23-i Autómánia adásához készült forgatáson. Sajnos most az utolsó pillanatban értesültünk a lehetőségről, csak azért tudtuk meg, mert aki eredetileg szerepelt volna az adásban lemondta. Köszönjük Lajosnak és Zsoltnak, hogy így, hogy az utolsó pillanatban szóltak nekik vállalták, és ezzel megmentették az Egyesület becsületét, és természetesen hogy egy országos televízióban képviseltek bennünket. (Amúgy vigyázzatok az autóitok rendszámára, úgy tűnik a rendszámgyűjtögetők rámozdultak az OT-s rendszámokra is, Lajosét, ahogy látjátok, ellopták)

This entry was posted in 2011. II.negyedév, Hírek and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

4 Responses to Tagjaink az RTL Klub forgatásán autóikkal

  1. VukmannA says:

    Nagyon helyesen, lassan a csapból is mi fogunk folyni. A szerénytelenség nélkül hatalmas sikerűnek mondható Totalcaros cikksorozat, Oldtimer kiállítás, az április közepén megjelenő Oldtimer és Youngtimer Magazinban 6 oldalas cikk, az Automániás műsor, és remélhetőleg egy kisebb lélegzetű cikk a Veteránban mind nagyon szép eredmény igen rövid történetünk alatt.
    Csak ezt a közösségi szellemet kellene mindenkinek átvennie….
    Már Nagykovácsiban meglepődtünk a TV-sek jelenlétén, a fotósok meg azon, hogy mi nem tudtunk róla. Állítólag az egyik tagunknak már két héttel előtte szóltak. És most ez a furcsaság, hogy a csütörtök reggel értesülünk arról, hogy pénteken fél 9-kor kellene Pesten egy autó forgatásra. De olyan, amit a TV-ek vezethetnek, mert a megbeszélt autó tulajdonosa nem egyezett bele. És kiderül, hogy szívesen fogadnak több Zsigulit is, csak fel kell ajánlani…
    Nem értem!!!

  2. AVB says:

    Patus Elvtárs!
    K’rva jó a 2101! Ne találkozzak az autóddal, mert míg Lajosnak csak a rendszámát, a Tiedből az egészet… :-D

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!