Old Timer Expo kiállítás – Veterán Zsiguli standépítés


Biztos vagyok benne, hogy mindenki tudja már a következőket, de azért összefoglalom:

1971. június 14-én adták át az első Zsigulit boldog tulajdonosának Magyarországon. A 40 éve történt eseményre reflektálva a tavaszi Old Timer Expo fő témája a Zsiguli, a hazai Ladás kultúra lesz. Az április 15.-17. között a Vasúttörténeti Parkban tartandó eseményre egyesületünk, a Veterán Zsiguli Egyesület vállalta, hogy színvonalas standot és programokat szervez. A standunkról, a programról információk: itt

A standépítés 13-14-én történik, az autók elhelyezése 14-én lehetséges. 15-én délben nyit a kiállítás.

Minden segítség jól jön, legyen fizikai munka, szállítás, stb. A szervezés folyamatáról, állapotáról a “Veterán Zsiguli Egyesület” nevű zárt fórumban lehet tájékozódni. Ez a fórum téma az egyesületi tagok számára érhető el. Ha valaki a tagok közül nem látja, akkor kérem írjon nekem, küldje el a felhasználó nevét, és engedélyezem.

Arra szeretnénk kérni mindazoktól, akik részt tudnak venni a standépítésben, hogy a Baranyi Lajosnak írjanak a baranyi.lajos@veteranzsiguli.hu címre, hogy lássuk melyik nap mennyien leszünk.

This entry was posted in 2011. I. negyedév, Hírek and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

One Response to Old Timer Expo kiállítás – Veterán Zsiguli standépítés

  1. szia
    Szívesen mennék,sőt tervezem is.A kérdésem az volna,hogy mivel az autóm nem veterán,maximum csak első pillantásra tűnik annak,ezért nem is való a standra,meg gondolom az eléggé tele lesz,hogy volna-e arra lehetőség hogy nem a parkolóban tegyem le amíg bent vagyok,hanem valami belső területen.
    üdv

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!