Fótózás és filmfelvétel Nagykovácsiban

A Veterán és Oldtimer, Youngtimer újságok, valamint az RTL Klub Autómánia című műsora számára fotózáson és filmfelvételen vettünk részt. Az Oldtimer, Youngtimer újság következő számában 6 oldalon jelenik meg cikk egyesületünkről és autóinkról. A tévé számára a Zsiguli 40 éves hazai évfordulójáról szóló műsorhoz készültek vágóképek. A fényképezés helyszíne nagyon stílusosan az Elvarázsolt dollár című film egyik fő helyszíne volt

Ahogy ez már leni szokott, nagyon jó hangulatban zajlott a fényképezés, több tagunk autó nélkül is kilátogatott, csakhogy egy napot ismét végig diskuráljunk a Zsigulikról és természetesen az előttünk álló nagy feladatról, az Oldtimer Expóról, aminek látogassatok el a honlapjára, folyamatosan bővül az idei programinformáció.

A Papp Zoltán képei közül most csak egyet mutatunk be, hiszen nem akarjuk lelőni előre az újságcikket, de utána a képgalériákban megtekinthető lesz a “Hogyan készült?” fotósorozat is.

Frissítés 2011. 04. 16:

Itt a jövő heti Autómánia beharangozója, nézzétek, vegyétek, vigyétek.

This entry was posted in 2011. I. negyedév, 2011. II.negyedév, Hírek and tagged , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

10 Responses to Fótózás és filmfelvétel Nagykovácsiban

  1. Patus Zsolt says:

    Köszi, hogy időben szóltatok mindenkinek, jó buli volt nektek!

  2. Duboviczki Zsolt says:

    Úgy látszik nem csak én nem tudtam róla. Sajnálom, hogy lemaradtam, és bosszant, hogy erről semmit sem tudtam, pedíg mindíg elolvasom a hírleveleket.

    • randomizer says:

      Valóban nem hirdettük meg, ez hiba volt, bár már tavaly augusztus óta szervezzük ez (is) és még sok mást amivel népszerűsítjük az egyesületet. Igazából elég természetes volt, hogy akinek föltétlen ott kell lenni az tud róla, de legközelebb ha lesz ilyesmi, szólunk. A különböző bemutatkozási lehetőségekre igyekszünk mindig új autókat vinni, de van amikor kifejezetten bizonyos autókat kérnek, vagy bizonyos paraméterekkel, vagy színekben.

      És ne felejtsétek, a legközelebbi nagy alkalom az OT Expó.

  3. randomizer says:

    Az időpont tavaly október óta folyamatosan változott, most sem tudtuk, hogy végül lesz-e, az időjárás miatt, ezért nem csaptunk neki nagyobb hírverést, viszont emellett intéztünk pl. egy majdani cikket a Veterán újságba egy bizonyos veterán rendőrautóról, egy külön fényképezéssel.

  4. Börcsök Marcell says:

    Csatlakozok Patus Zsolt hozzászólásához,azthittem a klub az klub,de lehet rosszul gondolom…énis szívesen ottlettem volna lehet az autóm vagy én nem voltunk méltók a megjelenéshez…(nem a fényképezésről beszélek,mert azért mindenki a képeken se lehet)

    • randomizer says:

      Nézzétek el nekünk ezt a hibát, eddig majdnem mindig lasszóval kellett az embereket fogni, bármit szerveztünk, őszintén, nem gondoltam, hogy ilyen jó irányba változott a közösség, hogy a szépen gyarapodó tagság ennyi aktivitási igényt is hoz, különösen mert a fórumon mindig csak ugyanaz a pár ember mozog. A tagok Attilától emailben kérhetnek a zárt fórumhoz hozzáférést, tegyétek meg, olvassátok el, mit csinálunk, és vegyetek részt benn, fejtsétek aki a véleményeteket, nagyon elkelne.
      Azért örülök, hogy ennek a hibának a hozadéka az, hogy látszik vannak további aktív emberek.

  5. VukmannA says:

    Valóban hibáztunk, nem tettük közzé, hogy lesz ilyen fotózás!

    A Veterán szerkesztősége szigorúan csak 5 autót engedett, és arra is figyelnünk kellett, hogy lehetőség szerint különböző színűek legyenek.
    Tavaly augusztusban lett volna a fotózás, aztán októberben, aztán február közepén (amikor is az előtte lévő este mondták le), majd a mostani időpont is a rossz időjárás miatt majdnem le lett fújva.
    A fényképezésen az 5 autó tulajdonosán kívül részt vettek azok is, akik aktívan segítenek az OT Expós kiállítás szervezésében, ugyanis erről is tartottunk megbeszélést. A rendezvények, fényképezések előkészítése rengeteg háttérmunkát igényel, amiben (mint azt már többször írtam) mindenki segítsége jól jön.

    Tehát tanultunk a hibánkból, ezután minden ilyen jellegű eseményről is hírt adunk, csak arra kérlek mindannyitokat, hogy figyeljétek a weblapot, mert ha elmarad valami rendezvény, akkor ott fogom közzé tenni.

  6. Patus Zsolt says:

    Nem kicsit Attila!
    Alig lett klub és már is van klub a klubban?
    Az összetartozást nem mondani, vagy írni kell, hanem érezni és éreztetni.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!