2011-es Szovjet Járműves programterv az Alföldi Veterán Börze szervezőitől

ifj. Kánya Zolitól (AVB topiktárstól) megkaptuk idei évi (2011) Szovjet Járműves programtervezetüket, amit örömmel teszünk közzé, annál is inkább mivel szeretnénk, ha minél többen vennénk részt a tavaly is nagyon jól sikerült programokon. Tehát egy kiállítás, egy túratalálkozó és egy kirándulás:

Április 15-17.       OT Expo kiállítás

Itt külön standdal jelenünk meg, mint Szovjet Járművek Találkozója, a “75 Éves Szovjet Járműgyártás” tiszteletére (első önálló fejlesztés: GAZ M2 teherautó, 1936).
Minden előzetes jelentkezőnek engedményes belépőt (-30%) biztosítunk a kiállításra és még egy ajándék találkozómatrica a gyűjteménybe.
És ne felejtsük el, hogy Zsiguli 40 éve Magyarországon!, a Veterán Zsiguli Egyesület rendezésében, ugyanitt az OT Expo-n.

Augusztus 5-7.       2. Szovjet Jármű Találkozó és Túra!

Programtervezet.
Péntek: Ismét levéltári látogatás (I. világháborús kiállítás)
Szombat: A békésszentandrási duzzasztó megtekintése most már közelről és belülről is!, egy nem mindennapi meglepetéssel; Szarvasi látogatások (arborétum, KM Nemzeti park, szárazmalom) és “Légoltalomtól a katasztrófavédelemig” című kiállítás.
Vasárnap: érdekes “tájékozódási verseny” Szovjet Járművek részére :-) .
Mivel nyár lesz, mert lesz, az biztos (és árvíz nem), strandolási lehetőség is! És már a tavalyról ismert jó kis társaság, kiegészülve az új érdeklődőkkel.
(Részvételi, szállás és étkezési díjaink a tavalyi árakon!)

November 6.       Nagy Októberi Szovjet Járműves Kirándulás

Mivel 7-e hétfői napra esik, így az azt megelőző vasárnap tartjuk kulturális összejövetelünket (délelőtt Terror Háza múzeum látogatás, majd a további program) valószínűleg a Volga klubbal közösen!

Bajtársi üdvözlettel! :-)
Az Alföldi Veterán Börze Kulturális Bizottsága – Szolnok

This entry was posted in 2011. I. negyedév, Hírek and tagged , , . Bookmark the permalink.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!