Faros Ikarusok 1:43-ban

Az ukrán Vektor kis szériában készíti kézzel festet Ikarus modelljeit. Az itt bemutatottakból kettő Ikarus 55 Lux (55.12), főleg a Szovjetunió számára készült luxus távolsági autóbusz, egy városi kivitelű, BKV festésű 66-os és egy helyközi kivitelű tetőcsomagtartós 66-os.

This entry was posted in Modellautók and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

8 Responses to Faros Ikarusok 1:43-ban

  1. Patus Zsolt says:

    Szép gyűjteményed van Norbi!

  2. BYL830 says:

    Nekem is nagyon tetszik,pont passzolna méretben a Retro Autók a Keleti blokkból gyűjteményemhez,azok is 1:43-asok.Tatán készült rólam egy fénykép ősszel,ahol egy ugyan ilyen világoskék OT-s Ikarusz mellett állok,mint ami a gyűjteményedben van.

  3. randomizer says:

    Az a busz Arnold Ricsi 55-se volt Tatán, egy NDK-s kivitelű kétajtós, ennek a kék modellnek a fényezése külön rendelésre az alapján készült, sajnos a Vector nem gyártja az alap 55-öst ezért lett egy ilyen Lux verzió kékre festve.

  4. greedo says:

    szia mi a star wars bolt vagyunk és természetesen őrült szocialist 1:43 as gyűjtők most készítek egy blog ot a saját gyüjteményemről nagyon kérlek ha nem okoz gondot oda-vissza kidobhatnánk egymást a honlapokra.
    üdv greedo team

  5. randomizer says:

    Szia, linkcsere ügyében fordulj Vukmann Attilához, légy szíves. Címe a kapcsolat menüpont alatt.

  6. dodex says:

    Úristen több éve keresek ilyen IKARUS buszt hogyan lehet hozzájutni egy ilyen gyönyörű példányhoz?! Még utaztam is ilyen buszokkal 2 napos kirándulásokra a középiskolában:) hihetetlen!Segítsetek légyszi
    Köszi előre is

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!