Veterán Zsiguli Egyesület Fórum

Az egyesületi fórum téma zárt, csak az Egyesület tagjai láthatják. Ezen a Fórumon belül tárgyaljuk az Egyesület életével kapcsolatos dolgokat, többek között a 2011-es OT Expós kiállításunk részleteit.

Ennek a fórumnak a láthatóságát egyenként, felhasználónként kell engedélyeznem, ezért kérem azokat az Egyesületi tagokat, akik nem látják még, küldjék el nekem a vukmann.attila@veteranzsiguli.hu email címemre a felhasználó nevüket!

This entry was posted in 2010. IV. negyedév, Hírek and tagged . Bookmark the permalink.

2 Responses to Veterán Zsiguli Egyesület Fórum

  1. david tamas says:

    sziasztok. kerdessel fordulok hozzatok. most tettem szert egy 1985 os evjaratu 1200s ladahoz. elso gazdas egy oreg mernok embere volt 70000 km rel. szeretnem megtudni, hogy mi a gyari szine a felninek. van szinkodja? elore is koszonom.

  2. VukmannA says:

    Szia!
    Csak az Egyesületi Fórum zárt, minden más fórum témához bárki hozzáírhat regisztráció után. Tehát kérlek regisztrálj be a fórumunkba, és tedd fel a kérdésed a “Műszaki-szerelési tapasztalatok” témakörbe.
    Illetve nem akarsz az Egyesülethez csatlakozni, és az autód feltenni az oldalunkra? Ha érdekel a dolog, akkor kérlek küldj képeket az autódról, és egy kis leírást nekem a vukmann.attila@veteranzsiguli.hu email címre.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!