Zsiguli hetek a totalcaron

Még szeptemberben Attilával megkerestük a totalcar.hu szerkesztőit, Csikós Zsoltot és Vályi Istvánt, hogy a Zsiguli 40 éve alkalmából nem szentelnének-e egy nagyobb cikket a Zsigulinak, és benne egyesületünknek. Az ötlet tetszett nekik, annyira, hogy minden elképzelésünket felülmúló cikksorozat szervezésében találtuk magunkat hamarosan. A cikksorozat felöleli a Zsiguli korai történetét, az AvtoVAZ mai napjait, mely cikkekhez tagjaink segítettek anyagot gyűjteni, bemutatja a klasszikus Ladákat, retrozsigulis tagtársaink segítségével nagy videóanyag készült a csapatós, tuning Zsigulikról, Ladákról, és jónéhány további érdekes cikk készül pl. a Niváról, a Zsiguli őséről a Fiat 124-ről, különleges átépítésekről, rendőr, taxi és versenyladákról.

December 5-től karácsonyig szinte minden nap új Zsiguli, Ladás anyaggal jelentkezik a totalcar, mindenképpen figyeljétek.

Ez úton szeretném megköszönni mindenkinek a segítségét, aki részt vett a szervezésben, a cikkekhez az anyaggyűjtésben, és az autójával időt szánt a fényképezéseken való megjelenésre, külön kiemelném Kiss Balázst, és Vajtu Zsolt segítségét a cikkekben és a szervezésben. Úgy gondolom, hogy igen szép lehetőség ez egy olyan fiatal egyesületnek, mint a miénk.

This entry was posted in 2010. IV. negyedév, Hírek and tagged , . Bookmark the permalink.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!