Egyesületünk bemutatkozási lehetőségei

Az elmúlt időszakban több felkérés is érkezett az Egyesületünk felé, amikben filmforgatáshoz Zsigulit, Ladát kerestek:

Nemrégiben a HírTV kért egy 1200-es Ladát a Demszky Gáborról forgatandó dokumentumfilmjükhöz. Budapesten belül akartak forgatni mindenképpen, és egy kb. 1980-ben gyártott Ladát szerettek volna felvenni. A forgatáson Kiss Z. Balázs vett részt. A film megtekintéséhez kattints ide (a 7. percben  jelenik meg Balázs, és az autója).

Felkeresett a Fábry show egyik munkatársa, aki egy piros, nagyon szép állapotú 2105-öt, vagy 2107-et keresett forgatáshoz. A jövő csütörtökön (10.14-én) adásba kerülő show-ban a Szomszédok sorozat kerül felelevenítésre egy kis “csavarral”.  A forgatásra Konc Péter ment el a nagyon szép 2107-esével. Mivel Péter a “fellépésért” nem kért ellenszolgáltatást a show-tól, ezért cserében az adás végén meg fog jelenni a logónk kb. 5 másodpercre, valamint bemondják, hogy köszönik a segítséget a veteranzsiguli.hu-nak. A forgatásról a Blikkben is megkelent egy kis cikk, amit hamarosan beszkennelek, és felteszek.
Köszönjük Péter önzetlenségét!

További megjelenési lehetőségeken is dolgozunk, melyekről egyenlőre csak a zárt fórumokban olvashatnak az egyesületi tagok.

Ha a fentiek mind megvalósulnak, akkor szerintem jelentősen megnő az ismertségünk, és az idei eredményeinkre büszkék lehetünk!

This entry was posted in 2010. IV. negyedév, Hírek and tagged , , , . Bookmark the permalink.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!