Elmosta az eső a Guinness rekordkisérletet

A hétvégén Pécsett Nemzetközi Veterán Gépjármű Találkozó volt a Magyar Autóklub szervezésében, valamint a Pécsi Veterán Egyesület rendezésében Guinness rekordkísérlet. A rekordkísérlet tárgya az volt, hogy 1000 veterán jármű tartózkodjon egy rendezvényen belül. Sajnos a rekordkísérlet nem zárult sikerrel (ez többek között a “kiváló” időnek volt köszönthető), de aki ellátogatott a két rendezvényre, szerintem jól szórakozott.
A fenti rendezvény egyébként meghozta Egyesületünk első elismerését, sikerét. Az “A legtöbb járművel érkező klub” kategóriát megnyertük 5(+1) képviselővel. Ez az elismerés főként azon négy (Baranyi Lajos, Hajdók Tibor, Meleg Norbert, Oláh József)  Egyesületi tagnak köszönhető, akik a kimondottan rossz időjárás ellenére 200-260 km-t utaztak a féltet kincsükkel (vagy kincsükkel a hátukon). Véleményem szerint példamutató megszállottságuk, eltökéltségük, és szavahihetőségük (megígérték, tehát jöttek).  A rendezvényről képek  megtekinthetők a “Képgaléria“-ban

Azon kívül, hogy meg is lett az eredménye eltökéltségüknek találkoztunk, beszélgettünk, és elkezdtük tervezni a jövő évi programokat. Ez utóbbiról fórum témákat nyitok a „Veterán Zsiguli Egyesület” Fórumon belül. Ezt a fórumot csak az Egyesületi tagok „látják”, ők tudnak belépni.
A „Veterán Zsiguli Egyesület” fórumhoz való hozzáférést egyesével tudom engedélyezni a fórumba regisztrált felhasználóknak. Ha valaki Egyesületi tag, de nem látja ezt a Fórumot, akkor kérem írjon nekem, és írja meg a Fórumon belüli felhasználó nevét is!

This entry was posted in 2010. III. negyedév, Hírek and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!