Weblapon történő megjelenés – vitafórum

Létrehoztam a  Javaslatok, észrevételek a weblappal, a fórummal, a klubbal kapcsolatban fórumon belül egy új témát a “Weblapon történő megjelenés” címmel.
Ezen fórumtéma indítását két okból kezdeményeztem:
Az első, és az igazi ok, hogy egyre jobban terjed a hírünk, és egyre többen keresnek meg, hogy szeretnének csatlakozni, szeretnék az autójukat feltenni az oldalra.
A másik ok, hogy egyre sűrűben hallok kritikákat, hogy kezd felhígulni a társaság, felteszek olyan autókat is, amik nem valók az oldalra.
Nagyon sokszor nehéz helyzetben vagyok. Olyan Lada kedvelők keresnek, akik autója nem teljesen gyári, mert esetleg napi használatban van, vagy mert számukra egy kis „csinosítás” még „kívánatosabbá” teszi szeretett autójukat. Ezen autók közül valóban feltettem néhányat, mert eredeti Lada/korabeli alkatrészekkel lettek átalakítva, vagy azért mert gondolkodásuk, a típushoz való viszonyuk, esetleg segítségük a weblap épülésében indokolttá tette, hogy csatlakozzanak hozzánk.
De ugyanakkor lelkiismeret furdalásom is van néhány esetben, mert elutasítok autókat, akik a már feltettekhez hasonlóan szintén felkerülhetnének.
Tehát mit tegyünk? Legyenek csak gyári autók az oldalon? Vagy csináljuk egy külön gyűjtőt a kicsit átalakított autóknak? De ebben az esetben hol a határ?
Várom a véleményeket a fórumban!

This entry was posted in 2010. III. negyedév, Hírek and tagged , , , . Bookmark the permalink.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!