Vukmann Attila_Dacia1310_1986 - Veteranzsiguli

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Vukmann Attila_Dacia1310_1986

Veteránok

Vukmann Attila autói

Dacia 1310 1300cm3
Évjárat: 19
86. szeptember 18.
Futott km: 35.000 km
Karosszéria:
Eredeti állapotban megőrzött
Leírás:

Hogy miért kellett egy Dacia is? Hát túl sok ésszerű indokom nincs. Igazándiból mert  érdekel ez is. De ezt az autót nem én kerestem, hanem ajánlották, ezt csak úgy jött. Első hallásra legyintettem, hogy "dehogy kell"!
Aztán amikor kiderült, hogy 35000 km körül van csak benne, akkor mondom „Pécsen van, csak megnézem!”. Hát nem kellett volna! Nem mondom, hogy tökéletes állapotban volt, de a történet a szokásos: az  üléshuzat alatt gyönyörű új kárpit, rozsda sehol a kasznin, kis polírozással pedig előjött az eredeti fénye. (Na azért nem olyan szokásos ez a történet, mert bárcsak mindig ilyen autókkal akadnánk  össze!) Mivel az autó ára is viszonylag jelképes volt, ezért el kellett hoznom.:)
Aztán még ráment még egyszer az autó ára, mire a fékek működtek, a motor megbízhatóan működött, a küszöbről eltüntettük a felkent fekete alvázvédőt, kitakarítottuk. De ha  megnézitek a képeket, láthatjátok, hogy egy új autót "kaptam". Egyedül a jobb hátsó sárvédőt kellett fényezni, mert azt elég rendesen meghúzta a bácsi...

Még az eredeti gumikon állt az autó, amit lecseréltem, így most már úgy gondolom, hogy egy teljesen jól használható autót  lett végül. Legalábbis remélem! Az eddig megtett kb. 30 km alatt nem jött elő hiba... :)
/2013.11.02./

 
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz