a Totalcar készséges szerkesztőjén, Csikós Zsolton keresztül jutottam el Meleg Norberthez, akinek a tanácsára bátorkodom most írni a fórumba.
A segítségeteket illetve a közreműködéseteket szeretném kérni egy születésnapi meglepetés lebonyolításában.
Bemásolom az eredetileg Csikós Zsoltnak címzett levelet:
"Tisztelt Csikós Zsolt,
különös kéréssel illetve kérdéssel fordulok hozzád. Édesapám most lesz 50 éves és eme nemes alkalommal szeretném meglepni. Élete legszebb élményeit egy 2106-os 1600-as okkersárga Vaz volánja mögött élte át édesanyámmal, akivel 33 éve él boldog házasságban. Sajnos amikor családot alapított akkor el kellett adnia. A mai napig ódákat zeng róla, ő fertőzött meg az autóbuzisággal és az ő hatására végzek lassan járműgépészként az egyetemen. Miatta is vagyok ott ahol lennem kell, ezért nagyon hálás vagyok neki. Az ötletem az volna, hogy vásárolok neki egyet de ez sajnos anyagi okok miatt még odébb van, ezért azt találtam ki, hogy ha csak egy rövid időre is ugyan de szeretném beültetni egy ilyen autó volánja mögé. Ha valaki akkor Te tisztában vagy vele, hogy milyen sokat jelent egy ilyen élmény. Nagyon tisztellek mert a "A zöld Merga titka" elvarázsolt. A kérdésem tehát az volna irányodba, hogy ismersz-e olyan személyt aki rendelkezik ilyen autóval? Ha igen, akkor segítenél kontaktus teremteni vele? Nyilván megegyezés tárgyát képezi az élményért cserébe nyújtott ellenérték nagysága, nekem bármit megér egy mosoly a fater arcán.

Segítséged és válaszod előre is köszönöm."
Tehát a kérdésem az volna az 1600-os tulajokhoz, hogy tudnának-e segíteni nekem ebben a projektben. Az időpontot illetően jövő hétvége lenne a legideálisabb de igazából maximálisan alkalmazkodom bárkihez mivel tudom, hogy nem időben szólok valamint nem kis kéréssel fordulok hozzátok.
Köszönöm szépen mindenkinek és köszönöm az eddigieket Csikós Zsoltnak illetve Meleg Norbertnek. Nagyon hálás vagyok, hogy készséggel a rendelkezésemre álltak az ügy érdekében.
Tisztelettel
Tisza Gergely