100000-dik Zsiguli
100000-dik Zsiguli
Nemrégiben a TV2 is csinált riportot erről a Zsiguliról, illetve tulajdonosairól, ugyanis elvitték szülőhazájába ezt a nevezetes Zsigulit. Nem ismeri valaki a jelenlegi tulajdonosát?
Re: 100000-dik Zsiguli
Amikor készült a riport utánna többször is láttam közlekedni az autót Veszprémben és környékén. Aki felújította azt pedig többször az egyik belvárosi üzletházban láttam, gondolom ott dolgozik. Azonban utánna "eltűnt" az autó, vagy legalább is én nem láttam már jóideje.
Ha látom megint a gazdájának vélt srácot, akkor rákérdezek mi a helyzet.
Ha látom megint a gazdájának vélt srácot, akkor rákérdezek mi a helyzet.
Volt vagy 5-6 éve riport az autóról a Naplóban akkor Veszprém mellett Kádártán volt a tulaj.
- vancello
- Kapcsolat:
Sziasztok,
a százezredik Zsigulival kapcsolatban, nem tudom, hogy mire jutottatok. Valaki egyszer megkért és utánajártam. A tulajdonos egy boncmesterként dolgozó, kisebb bűncselekményekből élő figura volt, aki belekeveredett egy darabolós politikai gyilkosságba, de feldobta a megbízóját, darabolás helyett koronatanú lett belőle. A házra, amiben lakott, könnyen rátalálni a Google térképen, elérhetőséget nem tudok, és még az autó hollétéről sem szereztem tudomást.
a százezredik Zsigulival kapcsolatban, nem tudom, hogy mire jutottatok. Valaki egyszer megkért és utánajártam. A tulajdonos egy boncmesterként dolgozó, kisebb bűncselekményekből élő figura volt, aki belekeveredett egy darabolós politikai gyilkosságba, de feldobta a megbízóját, darabolás helyett koronatanú lett belőle. A házra, amiben lakott, könnyen rátalálni a Google térképen, elérhetőséget nem tudok, és még az autó hollétéről sem szereztem tudomást.
Zsigulis üdvözlettel: Vancello
Mi beszéltük, barétom
Tök jó, hogy má arra sem emlékszel, kivel társalogtál róla

Tök jó, hogy má arra sem emlékszel, kivel társalogtál róla

legalább sütőlapáttal?