Zsiguli helyzete ma

Mirrmurr

Re: Zsiguli helyzete ma

Hozzászólás Szerző: Mirrmurr » 2013.12.01. 18:24

Bocsánat, de nem találtam jobban hozzáillő fórumot a kérdésemhez. Tudnék nagyon olcsón venni egy viszonylag szép állapotú Lada Priorát. Van valakinek esetleg tapsztalata ezzel a típussal? Előre is köszi
Mirrmurr

ladarevolution
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: ladarevolution » 2013.12.02. 21:24

Szerintem nem sok embernek lesz :)

Én akivel eddig beszéltem és Priorája van, mind meg volt elégedve. (3 tulaj)
Bár nyilván ezek viszonylag fiatal autók, és a tulajok is óvják őket és szeretik. :)

Magyarországon vennéd, vagy külföldről lenne behozva?
Lada 21074 1600
Lada 11174 Kalina Limited Edition

Komlósi Károly

Hozzászólás Szerző: Komlósi Károly » 2013.12.04. 12:52

Szia, én nem venném meg. Volt Lada 110-esem , mindenféle baja volt. Ez még eddig oké. A gondok ott kezdődtek , hogy egy deka alkatrész nem volt hozzá , még a Lada boltban sem ! Kellett volna kasztni elem, sehol senki nem tudott ,a Marci intézett egy orosz kapcsolat révén egy konténerrel érkező karosszéria elemet. Elektromos problémája volt, Székesfehérváron csak egyetlen elektromos szaki vállalta arany-árért , de utána ugyanúgy elromlott. A második javítás után azt mondta hogy ne vigyem oda többet ,mert nem tud már vele mit csinálni. Eleve arra sem volt garancia , hogy ki tudja olvasni a hibakódokat és hogy azok mit jelentenek. Végül meghirdettem, országhatáron belül senki nem vette meg , érdeklődő is alig. Végül egy ukrán hapsi vitte el , buktam rajta , de elmormoltam egy imát amikor megszabadultam tőle. Nincs alkatrész ellátás, nincs szervízháttér, napi használatos autóként nem ajánlanám az én példám analógiájára . üdv.

ladarevolution
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: ladarevolution » 2013.12.08. 13:53

Ennyire azért nem lennék borúlátó.

Kopó alkatrészeket lehet hozzá kapni, ha valami komolyabb kell, akkor meg egy cikkszámmal át lehet ugrani Ukrajnába. Vagy akár ha egy-két Ladás fórumon körülkérdez az ember, vannak ukrajnai Ladás társak akik szívesen segítenek alkatrész beszerzésben.

Na nem mintha egy pár éves autón bármi elromlana. Bár nyilván ki lehet mindenből fogni rosszat, nem csak Ladából. :)
Lada 21074 1600
Lada 11174 Kalina Limited Edition

B1andjis
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: B1andjis » 2013.12.09. 20:29

Válasz küldése